Вестник „Нова България” е първата българска печатна медия, посветена на българското в Белгия, Нидерландия и Люксембург. Вестникът е отворен към всякакви контакти с частни лица, организации, интернет сайтове и всички, които биха искали по някакъв начин техният собствен продукт да бъде по-лесно достъпен до българите в Бенелюкс. Ако искате идеите ви да достигнат мнозина, значи вашето място за реклама и обмен на информация е именно тук.

Вестник „Нова България” може да бъде използван като платформа за реклама и разпространение на отделни продукти или услуги. Затова обаче трябва внимателно да се запознаете с нашите общи условия.

Най-важното, което трябва да знаете е, че като партньори на Вестник „Нова България” вие поемате задължението винаги да спазвате общите условия и политиката на вестника и да уважавате всички участници, включени в работата както на печатното му издание, така и на неговия уебсайт. Като средище на единната общност на българите в Белгия, Нидерландия и Люксембург ние сме готови на партньорство само с онези, които ценят високо правилата на честната конкуренция и отворения пазар, принципите на равнопоставеност, липса на дискриминация, истинност и коректност, както и принципа на етнически и расов плурализъм.

Ако искате да станете партньор на вестник „Нова България” и да участвате в нашите инициативи или да дадете възможност на мнозина да се запознаят и да следят вашите собствени изяви, моля свържете се с нас и ние ще обсъдим формите и възможностите на нашите взаимоотношения.

Натиснете тук, за да изпратите запитване за партньорство

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ